Toimintakalenteri

Maanantai-kahveille Nummelaan kokoonnutaan pääsääntöisesti aina parittomalla viikolla alkaen klo 13, vapaan seurustelun ja kahvittelun merkeissä. Kahvitilaisuuksiin on kevään aikana tulossa mahdollisuuksien mukaan asiantuntijavieraita kertomaan mm sosiaali- ja terveysasioista, edunvalvonta-asioista unohtamatta ikääntyvän ihmisen liikuntaa ja muistia.  

Askis (askartelu- ja käsityökerho) ja Pelikerho (mm boccia) aloittavat Nummelassa. Kokoontuminen vuoroviikoin keskiviikkona.

Kalakerhon toiminnasta voit kysellä sen vetäjältä Heino Manniselta, 0400-962660 

Perinteisen liikuntakampanjan aika on maalis-huhtikuussa (1.3 - 30.4.2019). Omat henkilökohtaiset liikunnat merkitään ylös liikuntakorttiin. Koko yhdistys osallistuu liikuntakampanjan pistekeräyksen myötä yhdistysten väliseen kilpailuun. Kampanjan aikana tullaan järjestämään liikkumiseen kannustavaa toimintaa. Kaikkien osittainkin täytettyjen kuntokorttien palauttaneiden kesken arvotaan pieni palkinto.

Liikuntamahdollisuuksia tarjoaa myös Juupajoen kunta, tiedot löytyvät yläpalkin "Toimintaa muualla" välilehdeltä.

Lisätietoa voit kysyä myös nuoriso- ja liikuntasihteeri Henna Ruostilalta, puh. 040-774 6443 tai henna.ruostila@juupajoki.fi

Tapahtumakalenterista löydät myös Hyvän mielen matkat, teatteria ja muuta yhdistyksen toimintaa 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja lisäyksiin. Seuraa ilmoitteluamme!

 

TERVETULOA MUKAAN! 

 

Toimintakalenteria koskevat kysymykset, vinkit ja mahdolliset korjaukset voit kertoa kenelle tahansa hallituksen jäsenelle, voit pirauttaa 046-940 3633 ja sähköposti tavoittaa  jjelakkeensaajat@gmail.com.  

Olemme myös facessa https://www.facebook.com/elakkeensaajat.juupajoki/ 

Kuva: Riikka Hietala